Alla transporter är försäkrade


Samtliga transporter utförs under gällande regler i CMR-konventionen och är försäkrade enligt CMR.

Vår transportörsansvarsförsäkring är tecknad hos Trygg Hansa. För extra försäkring kontakta oss så hjälper vi er. Vi är medlemmar i Sveriges Åkeriförbund sedan 1993 och medlemmar i Svensk-Spanska Handelskammaren.


Möbeltransport


Varje vecka avgår våra linjebilar till Spaniens turistområden. Vi servar privatpersoner och företag som köper eller säljer sina fastigheter i Spanien med transporter av möbler och bohag. Vi har även mindre distributionsbilar som kan leverera och hämta på de mest svåråtkomliga ställena. Den unika servicen i att kunna få leverans av sitt bohag den veckan man själv är på plats har gjort att dessa transporter blivit väldigt populära. Priser finns i olika varianter. Beroende på om man vill ha transport dörr/dörr eller om man själv vill lämna in och avhämta på våra lager. Vi transporterar allt från minsta flyttkartong upp till hela bohag.

Tempererade transporter


Vittsjö Åkeri anlitas flitigt av olika livsmedelsimportörer i både Sverige och Spanien för våra snabba och leveranssäkra transporter. För dessa kunder kan någon dags skillnad i transporttid innebära förluster av stora värden och därför är kvalitén på transporten av högsta vikt. Vi har under många år utfört denna typen av transporter och skaffat oss en stor kunskap. Transporter erbjuds ifrån +20gr till -20gr.

Expresstransporter


Vi anlitas ofta för express- och brådskande transporter pga vår leveranssäkerhet. Vi är ett prisvärt alternativ till att flyga ner gods då vi kan leverera dörr/dörr direkt med våra bilar.

 

Mångårig erfarenhet, goda referenser och pålitliga leveranser

Säkert och snabbt


Att alltid ha levererat rätt gods på rätt tid och rätt plats har gjort att vi byggt upp en kundkrets där vi blivit erkända stor respekt.


Sedan starten 1993 har vi samlat på oss enormt mycket erfarenhet som gör att vi idag kan lösa den svåraste transporten på ett rationellt sätt.